Neler yeni

DESTEK Xenforo dernek gelir gider üye entegresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ALemci44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 2,548

Önemli Uyarı

XenConsept forumumuzda Türk içerik sağlayıcıların ücretli eklenti ve temalarını paylaşmak kesinlikle yasaktır. Buna uymayan üyeler uyarılmaksızın forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.

Important Warning

Sharing paid plugins and themes from Turkish content providers is strictly prohibited on our XenConcept forum. Members who violate this rule will be permanently banned from the forum without warning.

Konu Sahibi

ALemci44

User
Konular
16
Son görülme
Merhabalar xenforo in dernek eklentisi varmı acaba yada yapıla bilirmi. Üye tablosu yenı üyelik başvurusu gelir gider hesaplama günü gelen ödemeler giderler vs bildiğiniz dernek programları gibi. Yada yapıla bilirmi kendi sitemin içerisinde kullanmak istiyorum. Şöylede ola bilir siteye kurulup link verilir ve gene site de kullanılır. Varmıdır acaba böyle bir şansımız

Dernek, kulüp gibi bir eklenti görmedim. Tam olarak istediklerinizi karşılayacak bir yapı var mı bilmiyorum. Ancak;

** Google formlar ile "Dernek Üyelik Talep Formu" oluşturulup sisteme entegre edilebilir. Ücretsiz, yapılandırılabilir, kolay erişim ve sadece sizin bi gmail hesabınız olması yeterli.

** Dernek üye listesi için isterseniz Yeni bir kullanıcı grubu oluşturup, dernek üyelerini o gruba alabilir ve bunu gösterebilirsiniz.

** Aynı şekilde gelir-gider tabloları da ayrı olarak oluşturulabilir ve erişim sadece dernek üyeleri grubunda olanlara, ya da sadece yöneticilerin erişimine açılabilir.

Xenforo'nun bu özelliğini seviyorum. Esnek bir yapısı var ve kafanızda mantığı oluşturduktan sonra geriye adaptasyon kalıyor.

Konu Sahibi
Dernek, kulüp gibi bir eklenti görmedim. Tam olarak istediklerinizi karşılayacak bir yapı var mı bilmiyorum. Ancak;

** Google formlar ile "Dernek Üyelik Talep Formu" oluşturulup sisteme entegre edilebilir. Ücretsiz, yapılandırılabilir, kolay erişim ve sadece sizin bi gmail hesabınız olması yeterli.

** Dernek üye listesi için isterseniz Yeni bir kullanıcı grubu oluşturup, dernek üyelerini o gruba alabilir ve bunu gösterebilirsiniz.

** Aynı şekilde gelir-gider tabloları da ayrı olarak oluşturulabilir ve erişim sadece dernek üyeleri grubunda olanlara, ya da sadece yöneticilerin erişimine açılabilir.

Xenforo'nun bu özelliğini seviyorum. Esnek bir yapısı var ve kafanızda mantığı oluşturduktan sonra geriye adaptasyon kalıyor.
Senin bu fikirlerine ve çözüm odaklı konusmalarına bayılıyorum abicim. İhtiyacım olan şey dernek sitelerinde entegreli çalışan dernek programı. Bunu dediğiniz gibi yapa bilirim. Kullanıcı gurubu oluşturdum dernekten olan arkadaşları o gruba alıyorum. Gelir gider tablosu oluşturulmalı aidat sistemi olmalı üyelim başvuru formu e devlet entegreli olmalı üye kayıt formu olmalı toplu ama sistemi ordaki üye ve numaralara sadece tek tıkla sms atılmalı. Tabi otomatik hepsi birbirine nasıl bağlanıljr orasını bilemiyorum. Eklenti olarak yapma şansımız olurmu acaba

Ek olarak;

Xenforo editör alanında tablo oluşturabileceğiniz bir yapı bulunuyor.
Satır ve sütun sayısını seçerek istediğiniz şekilde yapılandırın.
Tablonuzu üye listesi ya da üye aidatları gibi düzenleyebilirsiniz.
Bu şekilde entegre bir yapı kullanmış olur ve extra eklentiye ihtiyaç duymamış olursunuz.
Umrım çalışmalarınızda bir fikir verebilir.

table224128.webp

Konu Sahibi
Ek olarak;

Xenforo editör alanında tablo oluşturabileceğiniz bir yapı bulunuyor.
Satır ve sütun sayısını seçerek istediğiniz şekilde yapılandırın.
Tablonuzu üye listesi ya da üye aidatları gibi düzenleyebilirsiniz.
Bu şekilde entegre bir yapı kullanmış olur ve extra eklentiye ihtiyaç duymamış olursunuz.
Umrım çalışmalarınızda bir fikir verebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 202

Peki abi bunu böyle kategori açık konu olarak mı yapacağız ben görmüştüm daha sonra cebap verecektim unutmusum. Mesela dernek kategorisinde bi sayfa oluştursam o sayfadan müdahale etsem gene olur sanırım. Rayına orurtmaya bağlı

DESTEK Profil resimlerine tıkladıgında geri dönemiyorum

DESTEK Dernek üyeliği formu

Geri